Netwerkbijeenkomst VO & Culturele Veld

Voor leerkrachten

Op dinsdag 19 november a.s. organiseert Kaleidoscoop de jaarlijkse Netwerk/inspiratiebijeenkomst voor docenten uit het Voortgezet Onderwijs & Culturele partners in Kumulus, Herbenusstraat.

Tijdens de middag worden verschillende pitches vanuit het culturele- en het onderwijsveld gegeven, waaronder Opera Compact, Theatergezelschap Het Laagland en VAM (Vrije Academie Maastricht.)

Jouw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Na de pitches kun je tijdens de Netwerkborrel met elkaar kennismaken en gegevens uitwisselen. Neem dus zeker flyers, posters en/of ander promotiemateriaal mee als je dit jaar geen presentatie geeft.

Deelname is gratis, maar wél graag aanmelden.

Graag horen we uiterlijk 3 oktober of je aanwezig bent ivm bestellingen, catering.

Er zal een fotograaf aanwezig zijn die foto’s gaat maken (o.a. voor socials). Mocht je bezwaar hebben, dan geef ons dan vooraf een seintje.

Parkeergelegenheid
Kumulus beschikt over een eigen parkeerterrein met een beperkt aantal parkeerplaatsen, welke uitsluitend bestemd is voor gebruikers van Kumulus. Deze parkeerplaats is snel vol. Daarom raden wij u aan om bezoekers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Voor bezoekers die toch met de auto komen, is er een grote betaalde parkeerplaats beschikbaar op ca. 10 minuten lopen van onze locatie (Q park Frontenpark).. Bezoekers die hun auto op ons terrein parkeren, kunnen na de bijeenkomst voor € 1,00 een uitrijmunt kopen aan de klantenservicebalie.

Aanmelden kan via info@kaleidoscoop.net onder vermelding van Netwerkbijeenkomst VO. Graag tot dan !

Aanbieder: Culturele veld

Locatie: Theater Kumulus

Aantal lessen: 1

Datum en tijdstip in overleg